Tehnologie inovatoare de curățare și dezinfectare țevi

PRO AIR CLEAN ECOLOGIC SA este reprezentant unic al OKFT Ltd. care produce si distribuie tehnologia Hydro-Gel. Tehnologia Hydro Gel este un gel pe bază de apă care nu conține niciun material periculos și este complet prietenos cu mediul.

Cum funcționează tehnologia Hydro-Gel:

  • 1. Gelul circulă sub efectul presiunii apei. Navigarea este realizată prin intermediul armăturilor existente
  • 2. Gelul nu se blochează la coturi, reduceri de diametre sau la armături și dispozitive.
  • 3. Dezinfectanți uzuali pot fi injectați între coloanele de gel.
  • 4. Gelul nu este solubil în apă și este eliminat în întregime.
  • 5. Gelul poate fi colectat într-un rezervor deschis și fiind biodegradabil, se va dispersa în prezența aerului și a luminii solare în circa 48-72 ore.
  • 6. Diametre: de la cele mai mici la conducte magistrale. (DN25-1000 mm standard)
  • 7. Hydro-Gel îndepărtează contaminanții liberi sau aderenți (sedimente sau straturi bacteriene). Depunerile de calcar nu pot fi îndepărtate de către gel.
  • 8. Hydro-gelul și tehnologia Hydro-Gel sunt aprobate de către organismul de reglementare pentru sănătate publică din Ungaria, OTH, sub numărul: KEF-22881-2/2014.
Aplicația principală a curățirii cu gel dezvoltată de OKFT KFT se adresează în principal sistemelor de alimentare cu apă potabilă. Experiența a arătat că utilizarea Hydro-Gel poate fi mult mai largă.

Curățarea și dezinfectarea sistemelor de alimentare cu apă este o problemă recurentă pentru operatorii din domeniu. Sistemele hidraulice nu sunt rentabile din punct de vedere economic, sunt consumatoare de timp iar rezultatele obținute nu sunt cele mai fiabile.

Tehnologia de ultimă generație Hidro-Gel dezvoltată de OKFT Ltd poate îndepărta reziduurile din conducte cu ușurință și la costuri mici. Această tehnologie prietenoasă cu mediul poate fi aplicată cu succes în sistemele de alimentare cu apă potabilă fără a deteriora materialele din care sunt confecționate conductele.

Venim în întâmpinarea dumneavoastră prin acest pliant în care veți găsi informații utile despre această nouă tehnologie.